Oeko-Tex®- certificat

Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex®-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.
[icebutton link="https://www.oeko-tex.com/en/manufacturers/manufacturers.xhtml" target="blank" type="btn btn-warning"]Læs mere om Oeko-Tex[/icebutton]

Bliv B2B forhandler

Kids choice har eneretten af import og videresalg.
Produkterne er unikke og dermed kan vi tilbyde forretninger at kunne handle varerne i egen webshop eller butik. (mulighed for dropshipping)

[icebutton link="http://kidschoice.dk/index.php/dk/cb-registration/registers" type="btn btn-success"]Ansøg om B2B aftale[/icebutton]

Bambus tekstiler

Bambus stoffet er antibakteriel, anti-svampe og antiallergisk!
Derudover har den termoregulerende egenskaber. Om sommeren er stoffet 2-3 grader køligere end den omgivende temperatur, mens den om vinteren giver en dejlig og behagelig varme.
[icebutton link="http://kidschoice.dk/index.php/dk/hikashop-menu-for-brands-listing/category/superro" type="btn btn-warning"]Se SupeRRO produkter[/icebutton]

Vores sortiment

Resultater 1 - 12 ud af 29

Information Firma oplysninger

Kids Choice c/o Lanki
8700 Horsens
CVR. 35551514

Forretningsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser, privatlivspolitik

Om Kids Choice Kids Choice Online

Produkterne handles både B2B og privat. Vi fungere som den danske ambassadør for producenterne af smart og innovativt udstyr til babyer og børn.

Vi er på Facebook!

Kvalitet & funktionalitet Innovativte løsninger

Produkterne har en moderne tilgang til hverdagens situationer, smarte og innovativte ting til babyer og børn.

Alle produkterne bliver produceret i EU og er kvalitets godkendt. Testet af børn, forældre og brancherelaterede personer som f.eks. jordemødre, læger o.l.